preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

 

Vjeronauk

Vjeronaučna grupa

„Jednog lijepog sunčanog dana“ prošle školske godine 2009./2010., naša Osnovna škola Matije Gupca i naš vjeroučitelj Robert Kučak  dosjetili su se osnovati Vjeronaučnu grupu.

Time smo željeli pokazati kako nije nemoguće činiti dobra djela, nego je samo potrebna jaka volja i želja pomagati drugima.Tako smo organizirali mnoge akcije među kojima je i donacija za  bolesnu djecu u bolnici u Bistri. Skupljenim novčanim prilogom, koji smo skupili zahvaljujući donaciji učenika i učitelja, kupili smo potrebne stvari toj djeci. Nakon uspješne akcije odlučili smo sami posjetiti djecu u bolnici i tako im uljepšati daljnje liječenje.Taj posjet će nam uvijek ostati u sjećanju. Želimo  pružati dobar primjer mlađima od nas, tako da i oni krenu pomagati  nemoćnima. Jer  kao što piše na  početku, ne treba mnogo da bismo pomogli drugima, samo treba dobra volja i  jaka želja.

 Osim humanitarnih akcija pripremali smo se i za Vjeronaučnu olimpijadu. Nismo osvojili prvo mjesto, ali smo mnogo toga naučili. I ove godine pripremamo se i želja nam je osvojiti prvo mjesto, zato nam držite „palčeve“da to ostvarimo. Pozivamo i druge  učenike da se pridruže našoj maloj, ali veseloj zajednici koja  će ih srdačno primiti.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica


preskoči na navigaciju