preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Budućnost: za nas i za vas!

 2.tif          1.tif   3.tif

 

Projekt - Budućnost: za nas i za vas!

Od 1.6.2019. godine naša škola je partner u projektu Budućnost: za nas i za vas! čiji nositelj je Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

Projekt je nastao s ciljem jačanja kompetencija djece u području održivog razvoja te unaprjeđenja aktivnog sudjelovanja djece i roditelja u održivom razvoju lokalne zajednice.

 

Uz našu školu partneri projekta su Gradsko društvo Crvenoga križa Donja Stubica, Mreža udruga Zagor, Osnovna škola Štrigova, ACT Grupa, Gradsko društvo Crvenoga križa Sisak, Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak (ALD Sisak).

Kratak opis projekta: U sklopu projekta Budućnost: za nas i za vas! za učenike osnovnih škola s područja Međimurske, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije osigurat će se interaktivni program izobrazbe o održivom razvoju u svrhu stjecanja kompetencija te aktivnog uključivanja učenika i roditelja u području održivog razvoja.

Cilj projekta: Osnaživanje partnerstva organizacija civilnog društva i osnovnih škola s područja Međimurske, Krapinsko-zagorske i Sisačko-moslavačke županije u kojima se provodi program izobrazbe o održivom razvoju. Uz osnaživanje partnerstva civilnih organizacija društva, jedan od ciljeva je i jačanje kompetencije djece u području održivog razvoja te unaprjeđenje aktivnog sudjelovanja djece i roditelja u održivom razvoju lokalne zajednice.

Osnovna aktivnost projekta odnosi se na razvoj i provedbu programa izobrazbe o održivom razvoju za učenike 3. i 4. razreda osnovnih škola i njihove roditelje/skrbnike te osiguravanje stručne podrške u provedbi istog.

Ukupna vrijednost projekta: 1.439.629,05 kn.

Iznos bespovratnih sredstava iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje: 1.295.666,05 kn.

Razdoblje provedbe: 24 mjeseca (01.06.2019.-31.05.2021.)

Mjesto provedbe: Međimurska županija, Krapinsko-zagorska županija, Sisačko-moslavačka županija, Francuska.

                        ___________________________________________________________________________

Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Stajališta izražena u ovom materijalu isključiva su odgovornost Hrvatskog Crvenog križa - Gradskog društva Crvenog križa Čakovec i ne odražavaju stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Vijesti

Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica


preskoči na navigaciju