preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Događanja

Pobjednica Nacionalnog kviza za poticanje čitanja

Danas, na Dan hrvatskih knjižnica ponosno objavljujemo: podržavajući akcije svih koji žele pomoći našim učenicima da zavole čitanje, i ove smo se godine uključili u Nacionalni kviz za poticanje čitanja u organizaciji Knjižnica grada Zagreba.

Kviz je natjecateljskog karaktera i u prvom krugu odabrani su pobjednici na školskoj razini. Za našu školu to je učenica H.B. iz 6 razreda. 


Ovogodišnjim kvizom od natjecatelja se zahtijevalo da prouče izvore objavljene na različitim mrežnim mjestima i odgovore na niz postavljenih pitanja u online kvizu.

Svi pobjednici na školskoj razini ulaze u konkurenciju za nekoliko vrijednih nagrada koje osiguravaju organizatori. Popis svih pobjednika nalazi se na naslovnici kviza. Inače se završna svečanost odvijala u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, no još uvijek se ne zna hoće li i ove godine biti tako.

Pratit ćemo upute organizatora.

Ove godine dodjela nagrada odvijala se virtualnim putem. Sudjelovalo je 4435 učenika iz 86 narodnih knjižnica i 293 školskih knjižnica - najviše do sad. 

Završnica Nacionalnog kviza za poticanje čitanja 2020. - Istraživači planeta Z., zbog epidemioloških prilika snimila se bez publike u prostorima Odjela za djecu i mladež s Mediotekom Gradske knjižnice. Na završnici pogledajte pozdravni govor Ismene Meić, pomoćnice ravnateljice Knjižnica grada Zagreba, motivacijski govor Irme Popović Dujmović o važnosti očuvanja planeta Zemlje, nastup plesnog studija Učilišta Zagrebačkog kazališta mladih pod vodstvom Marije Bitunjac, te, najvažniji dio - izvlačenje dobitnika nagrada. Sve možete pogledati na snimci.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ines Krušelj-Vidas   datum: 11. 11. 2020.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica


preskoči na navigaciju