preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Događanja

Razmjena straničnika 2020.

U suradnji s Međunarodnom udrugom školskih knjižničara / IASL Bookmarks exchange 2020. ponovno smo se ove godine uključili u međunarodni projekt razmjene straničnika s učenicima širom svijeta. 


Prijavili smo 2 grupe učenika: pete i šeste razrede. Koordinatori su nam za petaše dodijelili školu OŠ Danile Kumar iz Ljubljane, a za šestaše St. James Senior Girls' school iz Londona.

Naši su učenici izrađivali straničnike potaknuti ovogodišnjom temom Mjeseca školskih knjižnica: Put do zdravlja i dobrobiti. Zaključili su da je na tom putu jako važno držati se odrađenih pravila i propisa pa su tu ideju interpretirali na svojim radovima. Osim toga, učenici šestih razreda prezentirali su našu domovinu u prezentaciji koju možete pogledati na poveznici.


Paket iz Londona je stigao i na našem panou izloženi su radovi učenica škole St. James Senior Girls' school, ali paket iz Ljubljane još čekamo jer su đaci u Sloveniji cijelo vrijeme bili kod kuće i nisu uspjeli svoje radove dostaviti u školu. Još uvijek se nadamo da će se situacija popraviti i da ćemo dobiti i taj paket. Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ines Krušelj-Vidas   datum: 15. 2. 2021.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica


preskoči na navigaciju