preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

Vrijeme
 

 Vrijeme u Gornjoj Stubici

GLOBE u našoj školi

 

 

Vijesti

Ponosni smo - Lipin pučkoškolac ponovno predložen za državnu razinu Lidrana!

Naš je školski list i ove godine postigao velik uspjeh te je predložen za državnu razinu Lidrana -  smotre literarnog, dramsko-scenskog te novinarskog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola.


Županijsko stručno povjerenstvo u sastavu Biserke Jakšić (Radio Kaj Krapina) i Senke Susović (Radio Stubica) razmotrilo je pristigle školske listove te je odlučilo da naš Lipin pučkoškolac bude jedan od onih koje će predložiti za državnu razinu ove ugledne smotre.

Da je naš list jedan od najboljih u Županiji, svjedoče i riječi Povjerenstva: „Dugovječnost i kontinuitet izlaženja nisu ovaj list doveli u zamku šablone, naprotiv, prihvaćanjem sugestija, on postaje još bolji, nov i drugačiji. Donosi sve relevantno iz školskog života i podjednako je vrijedan za učenike, roditelje i zajednicu. Dobrim se pokazao i spoj novinara i naprednih informatičara, čime je list postao kompletno vlastiti proizvod škole. Iako je škola uključena u mnoge projekte, nije prenatrpan. Zavičajna nota prisutna je u temi broja, pravom malom istraživanju. List ima i svoj podlistak, kako bi dao priliku i drugim talentiranim učenicima s njihovim literarnim i likovnim radovima.“

Nakon županijske razine smotre po prvi je put održan i Okrugli stol za literarne i novinarske radove u Gimnaziji A. G. Matoša, u Zaboku 15. veljače, kako bi se svim sudionicima objasnili kriteriji odabira unutar pojedinih kategorija. Na dijelu koji se ticao novinarskog izraza sudjelovali su svi članovi povjerenstva, urednici osnovnoškolskih i srednjoškolskih listova te autori pojedinačnih novinarskih radova. Tijekom sastanka Povjerenstvo je još jednom pokazalo svoje zadovoljstvo izgledom, formom i sadržajem našeg lista te ga više puta pohvalilo.

Sada se još čeka mišljenje i odluka Državnog povjerenstva Lidrana koje će donijeti odluku o konačnom sastavu sudionika na državnoj razini smotre. Držimo palčeve da će nam njihova odluka još jače raširiti osmijeh na licima…

Uredništvo lista i ravnateljica škole zahvaljuju se svima koji su prepoznali kvalitetu našega školskog lista te trud koji je uložen u njegovo stvaranje.

Čitajte nas i dalje!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: NIKOLINA FRUK   datum: 25. 2. 2017.

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Školski list

PROČITAJTE 

LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak


Tražilica

Anketa
Da li vam je ikad bio hakiran e-mail račun ili Facebook profil?
Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 12. 2011.

Ukupno: 3495555
Ovaj mjesec: 2859
Ovaj tjedan: 821
Danas: 23
preskoči na navigaciju