preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Vijesti

Dan škole

U petak, 12. svibnja 2023., u našoj školi održana je jedna posebna priredba – povodom 160. rođendana škole i školstva u Gornjoj Stubici.

Okupljenima se obratila ravnateljica Sanja Knezić, nakon koje su slijedila obraćanja uvaženih gostiju - načelnika Jasmina Krizmanića i zamjenice župana Jasne Petek. Nakon obraćanja slijedila je podjela priznanja i zahvalnica uvaženim gostima koji su na neki način pridonijeli radu i razvitku škole te prigodan program koji su priredili učenici i njihovi mentori. Učenički zbor je otpjevao hrvatsku himnu, a učenici glazbene škole okupljene su oduševili izvedbom različitih skladbi. Osim glazbe, okupljeni su mogli čuti i nagrađene učeničke literarne radove te se nasmijati uz predstavu male dramske skupine.

Riječima ravnateljice Sanje Knezić: „160 godina u životu jedne škole, jednog mjesta je puno i malo, no prava proslava tek slijedi - jednom kada se stara škola kod Lipe, koja je stradala u potresu, obnovi.“


Tom je svečanom prigodom promoviran i novi logo naše škole: stilizirana silueta koja svojim oblikom podsjeća i na spomenik Matiji Gupcu i na Gupčevu lipu spojen s obrisom knjige i/ili zaslona ekrana. Autorica grafičkog rješenja je učiteljica informatike Josipa Brgles .

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Helena Crnek   datum: 15. 5. 2023.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica
preskoči na navigaciju