preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Vijesti

Učiteljice iz Portugala gošće na nastavi

Pomalo u sjeni velikog okupljanja 40-ak učitelja iz različitih europskih zemalja na STEAMING konferenciji u Tuheljskim Toplicama u tjednu od 6. do 10. lipnja 2022. u našoj su školi na aktivnosti opažanja rada kolega boravile tri učiteljice iz portugalske škole Agrupamento de Escolas Carlos Gargate.


U sklopu Erasmus+ KA1 aktivnosti navedene škole učiteljice su odabrale aktivnost job shadowing (opažanje rada kolega) u našoj školi. Učiteljica Sylvie podučava Tjelesnu i zdravstvenu kulturu pa je bila na satovima našeg učitelja Matije, a učiteljice Monica i Odete upoznale su načine rada u razrednoj nastavi kod učiteljice Armine u matičnoj školi i u PŠ Hum Stubički kod učiteljice Željke. U sklopu boravka u Gornjoj Stubici u pratnji psihologinje posjetile su i Dječji vrtić „Jurek“ kako bi se upoznale i s tim segmentom obrazovnog sistema u Hrvatskoj.

Po njihovim riječima boravak u našoj školi im se svidio, uočile su različitosti i inspirirale se za rješavanje čak i nekih odgojnih problema u svojoj sredini. Posebno ih se dojmio odnos poštovanja kojeg naši učenici imaju prema učiteljima, ali i dječja otvorenost te nadasve pristupačnost kolega.

Ovim se putem posebno zahvaljujemo učiteljicama Armini i Željki te učitelju Matiji kao i psihologinji Matini koji su o njima vodili brigu i omogućili im upoznavanje s našom školom i Gornjom Stubicom.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ines Krušelj-Vidas   datum: 25. 6. 2022.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica
preskoči na navigaciju