2022-06-10 09:15:51

Posjetite nas na Festivalčiću - završnom događanju u sklopu projekta Baltazar 5

Dragi roditelji, 

pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate naš „Festivalčić“, završno događanje u sklopu projekta Baltazar 5 kojim se učenicima s teškoćama u razvoju osiguravaju pomoćnici u nastavi i stručno – komunikacijski posrednici.

„Festivalčić“ će se održati u Krapini u subotu, dana 11. lipnja 2022. s početkom u 10:00 sati kod Glazbenog paviljona i Srednje škole Krapina. Predviđeno trajanje događanja je 2 sata, od 10:00 do 12:00.

Na "Festivalčiću" sudjeluju učenici i učenice OŠ Matije Gupca Gornja Stubica. 

Za više detalja kliknite na opširnije.

 

 

Krapinsko-zagorska županija, u suradnji s partnerima, organizira "Festivalčić", kreativno i zabavno događanje na kraju još jedne uspješne godine provedbe projekta Baltazar 5, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda. 

Učenici 4. razreda OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice zajedno sa svojom učiteljicom Irenom Kokolić i pomoćnicom u nastavi pripremili su igrokaz Muke po bajkama (predviđeno vrijeme je 10:20 sati), a učenici kombiniranog posebnog razrednog odjela sa svojom učiteljicom Gordanom Varjačić Grđan i pomoćnicama u nastavi i drugim učenicima naše škole predstavljaju promotivni štand škole na kojem će izložiti razne kreativne radove učenika i učenica koji su nastali kao rezultat uspješne suradnje svih uključenih u projekt Baltazar 5.

Pozivamo vas da navratite, pogledate promotivne štandove i glazbene, plesne i dramsko scenske-izvedbe u kojima sudjeluju učenici i učenice iz osnovnih i srednjih škola. Zainteresirani učenici moći će sudjelovati u radionicama koje organizira Društvo "Naša djeca" Krapina.

 

 


Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica