2021-11-21 09:49:12

Ines Krušelj-Vidas je dobitnica "NAGRADE IVAN FILIPOVIĆ" za 2020. godinu

Ines Krušelj Vidas, stručna suradnica savjetnica iz OŠ Matije Gupca Gornja Stubica dobitnica je godišnje „Nagrade Ivan Filipović“ za značajna ostvarenja u području osnovnog školstva. Nagrada predstavlja najviše priznanje djelatnicima u odgoju i obrazovanju. BRAVO INES, ČESTITAMO!
https://mzo.gov.hr/vijesti/odluka-o-dodjeli-nagrade-ivan-filipovic-za-2020-godinu/4654

Profesorica Ines Krušelj-Vidas radi kao knjižničarka u OŠ Matije Gupca Gornja Stubica. Svojim 25-godišnjim radom je bitno doprinijela kvaliteti rada knjižnice i škole na dobrobit učenika i učitelja. Osmislila je i vodila projekte koji su bili zapaženi na lokalnom, državnom i međunarodnom planu. Njezine vještine u području metodičke kreativnosti, primjenjivanju suvremenih oblika i metoda rada u poučavanju i korištenju suvremenih izvora znanja, u odgojnom radu s učenicima, postignutim obrazovnim rezultatima  učenika, promicanju ljudskih prava i brige za okoliš, suradnji s učenicima te predstavnicima društvenog okružja škole potvrđene su napredovanjem u zvanje stručni suradnik mentor 2008., stručni suradnik savjetnik 2013., kojeg je obnovila 2018. godine.
Aktivna je članica strukovnih udruga Knjižničarskog društva Krapinsko-zagorske županije, Hrvatske mreže školskih knjižničara, Hrvatske udruge školskih knjižničara. Predsjednica je Udruge Kajkaviana i Planinarskog društva Stubičan.


Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica