2016-09-26 21:40:51

JUMICAR

Uspjeli smo održati dugo očekivanu edukaciju – onu koju je prije tjedan dana spriječila kiša. Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica u srijedu 28.09.2016. godine je bila domaćin Jumicar-u, ali i osnovnim školama  Marija Bistrica i Stubičke Toplice.

 

Na prometnom poligonu bilo je vrlo zanimljivo kao inače. Prometni policajac iz  PP Donja Stubica, gospodin Ivan Tkalčević- Vdović budno je motrio male vozače i pazio na njihovu sigurnost tijekom cijele edukacije. Zahvaljujući njemu, polaznici su vožnju odradili bez greške i za to primili vozačke dozvole od zamjenika načelnika Gornje Stubice, gospodina Vladimira Škvorca, načelnika općine Marija Bistrica, gospodina Josipa Miličkog i od ravnateljice OŠ Stubičke Toplice, gđe Brigitte Gmaz.

Čini se da su te vozačke zaista vrijedne kada ih dijele ovako važni ljudi!

Programu su se pridružili i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Donja Stubica,  pod vodstvom koordinatorica gđe. Maje Rešetar i gđe. Valentine Hren.  Vrijedne volonterke: Andreja i Mihaela Vrančić, te Elizabet i Valentina Horvat podučavale su male polaznike osnovama prve pomoći.

Ovim putem pozdravljamo pripadnike DVD-a Gornja Stubica koji danas ipak nisu mogli sudjelovati u programu. Nadamo se da ćemo se sresti sljedeće godine.

Na kraju, zahvaljujemo svim ravnateljicama na velikom angažmanu u ovom projektu – ravnateljici OŠ Matije Gupca na izvanrednoj dobrodošlici, a ravnateljicama OŠ Marija Bistrica i OŠ Stubičke Toplice hvala što su svojom nazočnošću podržale ovu manifestaciju!

Program prometne kulture omogućila je Krapinsko – zagorska županija, te općine Marija Bistrica, Gornja Stubica i Stubičke Toplice.

 


Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica