preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

 Vrijeme u Gornjoj Stubici

GLOBE u našoj školi

 

 

Vijesti

Završni događaj projekta Baltazar - Festivalčić

Učenici OŠ Matije Gupca Gornja Stubica, pomoćnice u nastavi, učiteljice i stručna suradnica su prisustvovale na "Festivalčiću", završnom događaju projekta Baltazar, kojim se učenicima s teškoćama u razvoju osiguravaju pomoćnici u nastavi i stručno – komunikacijski posrednici.

Pogledajte kako nam je bilo klikom na opširnije.Učenici su na "Festivalčiću" sudjelovali u subotu, 11.6.2022. od 10 do 12 sati s dramskom izvedbom kratke predstave Muke po bajkama i štandom škole s radovima naših učenika.
 


"Festivalčić" je organizirala Krapinsko-zagorska županija u suradnji s partnerima. "Festivalčić" je kreativno i zabavno događanje na kraju još jedne uspješne godine provedbe projekta Baltazar 5, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.
 


Učenici kombiniranog posebnog razrednog odjela, sa svojom učiteljicom Gordanom Varjačić Grđan i pomoćnicama u nastavi i drugim učenicima naše škole, predstavili su posjetiteljima štand škole na kojem su izložili razne kreativne radove učenika i učenica koji su nastali kao rezultat uspješne suradnje svih uključenih u projekt Baltazar 5.
 


Učenici 4. razreda OŠ Matije Gupca iz Gornje Stubice zajedno sa svojom učiteljicom Irenom Kokolić i pomoćnicom u nastavi pripremili su igrokaz Muke po bajkama.

Nastup možete pogledati klikom na link: https://youtu.be/OTkvcH0WaMU
 


Posjetili smo i štandove drugih škola, popratili glazbene, plesne i dramsko-scenske izvedbe u kojima su sudjelovali učenici i učenice osnovnih i srednjih škola, a naši su se učenici zabavili sudjelovanjem u radionicama koje je organiziralo Društvo "Naša djeca" Krapina i igrom na igralištu.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Martina Goluban   datum: 27. 6. 2022.

Koristi li http://www.os-mgupca-gornjastubica.skole.hr  kolačiće?

  • Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica  ne prikuplja osobne  podatke putem „kolačića“    i ispitanici   su obaviješteni  o istom.

 

 


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica

Sanacija oštećenja

Brojač posjeta
Ispis statistike od 13. 12. 2011.

Ukupno: 3649922
Ovaj mjesec: 580
Ovaj tjedan: 93
Danas: 26
preskoči na navigaciju