preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Vrijeme
 

 

ŠKOLSKA LIJEČNICA

TIM III: Oroslavje, Stjepana Radića 6
Gredičak Marica dr. med.,spec. školske medicine
Telefon: 049/264-047
Mobitel: 091/738 88 63
e-mail: skolskaoroslavje@zzjzkzz.hr

SAVJETODAVNE LINIJE

ZA DJECU
116 111

ZA ODRASLE
0800 0800

CROATIAN
MAKERS

 

Vijesti

Ines Krušelj-Vidas je dobitnica "NAGRADE IVAN FILIPOVIĆ" za 2020. godinu

Ines Krušelj Vidas, stručna suradnica savjetnica iz OŠ Matije Gupca Gornja Stubica dobitnica je godišnje „Nagrade Ivan Filipović“ za značajna ostvarenja u području osnovnog školstva. Nagrada predstavlja najviše priznanje djelatnicima u odgoju i obrazovanju. BRAVO INES, ČESTITAMO!
https://mzo.gov.hr/vijesti/odluka-o-dodjeli-nagrade-ivan-filipovic-za-2020-godinu/4654


Profesorica Ines Krušelj-Vidas radi kao knjižničarka u OŠ Matije Gupca Gornja Stubica. Svojim 25-godišnjim radom je bitno doprinijela kvaliteti rada knjižnice i škole na dobrobit učenika i učitelja. Osmislila je i vodila projekte koji su bili zapaženi na lokalnom, državnom i međunarodnom planu. Njezine vještine u području metodičke kreativnosti, primjenjivanju suvremenih oblika i metoda rada u poučavanju i korištenju suvremenih izvora znanja, u odgojnom radu s učenicima, postignutim obrazovnim rezultatima  učenika, promicanju ljudskih prava i brige za okoliš, suradnji s učenicima te predstavnicima društvenog okružja škole potvrđene su napredovanjem u zvanje stručni suradnik mentor 2008., stručni suradnik savjetnik 2013., kojeg je obnovila 2018. godine.
Aktivna je članica strukovnih udruga Knjižničarskog društva Krapinsko-zagorske županije, Hrvatske mreže školskih knjižničara, Hrvatske udruge školskih knjižničara. Predsjednica je Udruge Kajkaviana i Planinarskog društva Stubičan.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Knezić   datum: 21. 11. 2021.


Školski list

PROČITAJTE 
LIPIN PUČKOŠKOLAC

a starije brojeve potražite

OVDJE


Naš video kutak

Naše videozapise pogledajte 
OVDJE


Tražilica
preskoči na navigaciju